Conditioner Bar Lavendel

(39 klantbeoordelingen)

9.95

Houd je van de rustgevende waanzinnige geur van Lavendel en wil je zachte lokken? Gebruik deze Conditioner Bar dan naast je Shampoo Bar (Lavendel) en geniet!

Conditioner Bar Lavendel is:
🌷Zelfgemaakt in Nederland
✓ Voor alle haartypes
✓ Zacht en pluisvrij haar
🐰 Cruelty free
✓ Volledig plasticvrij
✓ Vegan
✓ Palmolievrij
✓ Vrij van SLS en SLES
✓ Vrij van parabenen en siliconen

Op voorraad

Conditioner Bar Lavendel

9.95

Waarom Shampoo Bars?

Volledig plasticvrij douchen

Conditioner Bar Lavendel
9.95
+
Shampoo Bar Lavendel
8.95
Prijs voor beide:   18.90

De werking van de Conditioner Bar Lavendel

De Conditioner Bar Lavendel is makkelijk in gebruik en geeft heerlijke crème af nadat je de Bar even onder de warme douche houdt. Verdeel over je haar(punten) en laat even intrekken. Voor zacht en pluisvrij haar. Geschikt voor aal haartypes. De geur werkt rustgevend en ontspannend.

Ingrediënten in deze Conditioner Bar (60 gram)

Behentrimonium Methosulfate, cetyl alcohol, butylene glycol, Cetyl alcohol, Butyrospermum Parkii, Brassica oleracea italica seed oil, Lavendula Angustifolia, CI 77007.

39 beoordelingen voor Conditioner Bar Lavendel

 1. Nadine

  Ik wrijf de bar stevig over mijn haar. Vooral over de punten en laat het even intrekken. Mijn haar wordt niet zo slap als bij flessen conditioner (ik heb van dat haar dat ultiem glad en recht is) maar fijn bewerkbaar, houdt nog wat slag en is toch niet droog. Veel beter dan gehoopt

 2. Sam

  Eerst had ik mijn twijfels bij de conditionerbars maar nu ik de tip heb gekregen om ze te laten weken in een bakje met water zijn ze veel makkelijker in gebruik! Mijn haar wordt er zacht en makkelijk doorkambaar van.

 3. Floortje (geverifieerde eigenaar)

  Aanvankelijk was ik sceptisch, omdat ik van vloeibare conditioners gewend ben mijn haar met mijn vingers te kunnen doorkammen tijdens het aanbrengen. Met de conditioner bar is het hier te stug voor. Maar als je haar eenmaal droog is is het zacht en makkelijk doorkambaar, zonder dat het zwaar of vettig is.

 4. Meilen (geverifieerde eigenaar)

  Ik stond op het punt om te stoppen met shampoo bars, omdat mijn haar droog, ruw en gewoonweg niet prettig aanvoelde na het douchen. Mijn haar zat gewoon niet. Ik besloot nog één laatste poging te wagen door naast een shampoo bar deze conditioner bar uit te proberen. Het zeepje is wat lastig aan te brengen, maar het resultaat mag er zeker zijn. Tijdens het douchen voelt mijn haar nog steeds stroef aan. Maar na het douchen borstel ik gemakkelijk door mijn haar heen, is mijn haar zacht en heeft mijn haar de glans terug zoals voorheen. Mijn haar is niet vettig en voelt ook niet vettig aan. Ik ben dus zeer te spreken over deze conditioner bar!

 5. Mara (geverifieerde eigenaar)

  Blij met deze bar! Mijn haar is zacht en glanst mooi, wel iets last van fly-aways. Ook is mijn haar iets minder pluizig (maar helaas soms nog wel wat pluizig). Na het wassen zitten er geen klitten in mijn haar en is mijn haar makkelijk doorkambaar en glad. Aanrader!

 6. Marlouk Zwiggelaar

  Super fijne geur, het helpt echt om je haar beter door te kunnen kammen. Heel verrast en blij met deze bar, hij gaat lang mee, dus echt een top product.

 7. Lisavdw (geverifieerde eigenaar)

  Na een hele boel verschillende shampoobars te hebben geprobeerd, bleef mijn haar maar stug en droog. Dus kwam ik op het idee om ook maar een conditioner aan te schaffen, deze gebruikte ik namelijk ook altijd voordat ik was overgestapt op bars. Ik ben erg verbaasd naar het resultaat, mijn haar voelt schoon en verzorgd, maar niet zwaar en vettig. Ook onder douche voelt het al een stuk minder stug aan. Ik ben erg tevreden! Daarnaast ruikt hij ook erg lekker (helaas niet heel erg als je haar droog is). Aanrader!

 8. S.J. Broos (geverifieerde eigenaar)

  Prima product!!

 9. Ann Creemers (geverifieerde eigenaar)

  Ruikt heerlijk en maakt ons haar super zacht. Geen plastic en beter voor onszelf door de natuurlijke ingrediënten.

 10. Diana Schipper (geverifieerde eigenaar)

  Prima product.

 11. Anouk Emmerich (geverifieerde eigenaar)

  De geur is heerlijk en het doet precies wat het moet doen zonder mijn haar te slap te maken.

 12. Renate Vinkenvleugel (geverifieerde eigenaar)

  Fijner in gebruik dan verwacht.

 13. Rianne van Deursen (geverifieerde eigenaar)

  ruikt ontzettend lekker

 14. Hanneke (geverifieerde eigenaar)

  Heerlijke geur en je haar wordt er superzacht van, maar het is niet zo dat je daardoor niets meer met je haar kunt doen. Heel fijn dus.

 15. Simone Ligthart-Pook (geverifieerde eigenaar)

  Geweldige verzorging voor mijn krullen

 16. Hdm van Baalen (geverifieerde eigenaar)

  Ruikt lekker. Ik had al een lavendel body bar, maar daar hoort natuurlijk ook de shampoo en de conditioner bij.

 17. K. Hokke (geverifieerde eigenaar)

  Mijnhaar wordt niet zacht en kambaar

 18. Mabel Borst (geverifieerde eigenaar)

  Mijn haar was al minder pluizig na de eerste x gebruik

 19. R Lemmens (geverifieerde eigenaar)

  Super fijn.

 20. Myrthe (geverifieerde eigenaar)

  maakt mijn haar zacht en ruikt lekker.

 21. Kaia Hilbrink (geverifieerde eigenaar)

  hij ruikt lekker. soms merk ik niet echt dat de conditioner goed in mijn haar komt.

 22. Daniella Poppelier (geverifieerde eigenaar)

  Prima doet wat het moet doen en ruikt ook erg lekker.

 23. Marlies (geverifieerde eigenaar)

  Even wennen aan de manier van aanbrengen, maar mijn haar voelt zacht en soepel!

 24. Mirjam Abbing (geverifieerde eigenaar)

  Het werkte tot mijn verbazing echt heel goed.

 25. Agnita Bakker (geverifieerde eigenaar)

  Goed product, prettig in gebruik

 26. nancy severien (geverifieerde eigenaar)

  Had ook mogen schuimen de kids vinden het niks 🙈

 27. Lucia Bonnet (geverifieerde eigenaar)

  even wennen, maar tijdens het gebruik wordt je er toch bewust van dat het ook anders kan. en als het product dan ook nog eens heel prettig is dan verrast dat natuurlijk nog meer.

 28. Liza Deckers (geverifieerde eigenaar)

  Werkt prima

 29. Sophia Helmhout (geverifieerde eigenaar)

  Net als de shampoo is het gebruik even wennen

 30. Anita Kolsters (geverifieerde eigenaar)

  Mooie aanvulling op de shampoo bar

 31. Judith van der Heijden (geverifieerde eigenaar)

  Ziet er mooi uit en doet wat het moet doen. Wel je handen echt goed nat maken. Kleur is wel anders dan op de foto.

 32. Marja Sam-Sin (geverifieerde eigenaar)

  Goed maar weinig geur

 33. Hilde van Straten- de Caluwé (geverifieerde eigenaar)

  prima product

 34. alie smets (geverifieerde eigenaar)

  Het maakt je haar super zacht echt geweldig

 35. Brigitte Duynkerke (geverifieerde eigenaar)

  Werkt perfect en je haar word e

 36. Bianca Mink (geverifieerde eigenaar)

  Doet goed zijn werk

 37. R Barendse (geverifieerde eigenaar)

  Geweldig heerlijk zacht haar.

 38. Jacqueline van Hoogenhuijze (geverifieerde eigenaar)

  Werkt goed,

 39. ciska molema (geverifieerde eigenaar)

  M’n haar werd er heel zacht van.

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Zacht en pluisvrij haar
9.95
Zacht en pluisvrij haar
9.95
Zacht en pluisvrij haar
9.95
Zacht en pluisvrij haar
9.95